Naam in sticker maken

Diverse formaten stickers, voor binnen en voor buiten! Deze stickers zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De stickers zijn voorzien van applicatie folie, zodat deze eenvoudig te plakken zijn, en kunnen geplakt worden op allerlei gladde en vlakke ondergronden.

Sticker voor geboortebord

Wil je een sticker voor een geboortebord? Kijk dan bij naam in sticker XXL (geboortebord). Mochten de formaten net wat afwijken neem dan contact op met ons via info@eleganteolifant.nl of via het contactformulier in het tabje contact zodat we samen tot een perfecte sticker kunnen komen.

Instructie gebruik naam in sticker

Zorg dat je de sticker na ontvangst niet te lang ongebruikt bewaard. Het kan zijn dat de stickers luchtbellen bevat die tijdens het transport er in zijn gekomen, dit is niet erg doordat ze weer weggaan tijdens het plakken. Kijk eerst goed waar de sticker moet komen en zorg dat deze plek schoon, glad en droog is. Schoon betekent geen stof of andere kleine haartjes. Wrijf goed over de sticker nadat hij bevestigd is. Gebruik geen pasjes of ander hard materiaal om de sticker te bevestigen, dit kan krassen veroorzaken. Gebruik een zachte doek.

Niet precies wat je zoekt? Gepersonaliseerd