Verzendkosten
De verzendkosten bedragen 4,80 voor verzending binnen Nederland.
De verzendkosten bedragen 10,50 voor verzending naar België.

Bij een bestelling boven de € 50,-   zijn de verzendkosten gratis. 

Levertijd
Wanneer de betaling bij ons binnen is verzenden we je bestelling binnen maximaal 5 werkdagen, dit zal in de meeste gevallen eerder zijn (gemiddeld 2 tot 3 werkdagen). Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer je bestelling is verzonden.
Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn neem zo snel mogelijk contact met ons op dan komen we samen tot een oplossing.

Spoed? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Inpakservice
De cadeaupakketten worden altijd feestelijk ingepakt! Heb je een cadeautje besteld en wil je dat het pakket op een ander adres wordt geleverd laat ons het bezorgadres weten via de bestelprocedure of via de mail.

Betalen
Je kunt je bestelling betalen via iDeal of vooraf overmaken. Voor het overmaken dien je contact met ons op te nemen.
De website wordt zo goed mogelijk up to date gehouden, maar mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, dan wordt er contact met je opgenomen. 

Retourneren
Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. Andere producten kunnen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden worden teruggestuurd. Retourneer altijd pas nadat je contact hebt opgenomen met ons. 

Klachten
Heb je een klacht? Neem dan contact met ons op zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Zorg dat je binnen 2 dagen na ontvangst melding maakt van transportschade of andere schade die direct zichtbaar is.

Producten
Ons volledig assortiment bestaat uit veilige producten die gekeurd zijn en ingekocht worden in Nederland.

Instructies voor producten met bedrukking

Was uw product binnenstebuiten op 30 graden, stop uw product niet in de droger, strijk niet op de bedrukking en gebruik geen wasverzachter.