Formule 1 Rompertjes.

Oma Rompertjes.

Voetbal Rompertjes.

Papa Rompertjes.

Leuke en grappige Rompertjes.

Funnies Rompertjes.

Niet precies wat je zoekt? Gepersonaliseerd

Rompertjes bedrukken

Wil je graag kersverse ouders verrassen met een leuk, persoonlijk cadeau? Dan is het bedrukken van rompertjes iets voor jou. Bij Elegante Olifant ontwerpen we rompertjes met de meest creatieve teksten. Wil je liever een eigen tekst bedrukken? Personaliseer je rompertje dan met eigen tekst of naam.

Rompertje als kraamcadeau

Een bedrukt rompertje is ideaal als persoonlijk kraamcadeau. Verras je relatie met een rompertje met leuke tekst, de naam van de baby of natuurlijk met eigen tekst. Het is niet alleen een leuk en persoonlijk cadeau, maar ook nog eens erg praktisch. Met babykleertjes maak je een moeder altijd gelukkig!

Rompertje in een cadeaupakket

Denk je nog niet te zijn uitgeshopt met een persoonlijk rompertje? Kies dan voor een kraamcadeau pakket voor de kersverse ouders. Leuk om samen met iemand te geven. In je pakket kies je naast een rompertje bijvoorbeeld ook voor een baby trui, ledikant lakentje of één van de vele andere baby accessoires van Elegante Olifant.

Maak eenvoudig een persoonlijk rompertje

Een rompertje personaliseren doe je gemakkelijk in een paar stappen bij Elegante Olifant.

  1. Klik op het product ‘Rompertje | Eigen Tekst’.
  2. Kies de maat en het type rompertje.
  3. Vul je persoonlijke tekst in en voeg hem toe aan je winkelmandje!

Kraamcadeau direct opsturen naar de kersverse ouders

Wil je een kraamcadeau direct door de brievenbus naar de kersverse ouders sturen? Geen probleem! Vul bij het afleveradres de gegevens van de kersverse ouders in en wij sturen het rompertje zonder extra kosten naar de kersverse ouders!

Meer weten over de mogelijkheden?

Bij Elegante Olifant staan we altijd voor je klaar. Stel je vraag via ons contactformulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.