Opa en Oma Lakentjes.

Lakentjes met naam.

Dino Lakentjes.

Niet precies wat je zoekt? Gepersonaliseerd

Baby lakentje of Ledikant lakentje bedrukken

Ga je binnenkort op kraamvisite en ben je op zoek naar een leuk, persoonlijk cadeau? Dan is het bedrukken van baby lakentjes of een ledikant lakentje iets voor jou. Bij Elegante Olifant bedrukken we lakentjes met de meest creatieve teksten. Maak het extra persoonlijk door een eigen tekst op het lakentje te bedrukken.

Baby laken als kraamcadeau

Een bedrukt lakentje is het perfecte originele kraamcadeau. Maak je relatie gelukkig met een lakentje met een leuke tekst, de naam van de baby of natuurlijk met eigen tekst. Een ledikant lakentje is ook nog eens erg praktisch. Met een persoonlijk baby lakentje maak je een babykamer nog meer compleet!

Ledikant lakentje in een cadeaupakket

Ben je op zoek naar meer baby cadeaus voor de kersverse ouders? Dan is een baby cadeaupakket iets voor jou. Leuk om samen met iemand te geven. Geef zo samen met het baby lakentje ook een rompertje met tekst, een bedrukte baby trui of één van de vele andere baby accessoires van Elegante Olifant.

Maak eenvoudig een persoonlijk baby laken

Gepersonaliseerde baby lakentjes bestel je gemakkelijk in 3 stappen bij Elegante Olifant.

  1. Klik bovenaan de pagina op het tabje ‘Lakentjes’.
  2. Kies een lakentje
  3. Vul in het daarvoor bestemde vakje de naam in en ontvang je product door de brievenbus!

Kraamcadeau direct opsturen naar de kersverse ouders

Wil je een kraamcadeau direct door de brievenbus naar de kersverse ouders sturen? Geen probleem! Vul bij het afleveradres de gegevens van de kersverse ouders in en wij sturen het lakentje zonder extra kosten naar de kersverse ouders!

Meer weten over de mogelijkheden?

Bij Elegante Olifant staan we altijd voor je klaar. Stel je vraag via ons contactformulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.