Over ons

Als broer en zus afkomstig uit een grote familie besteden wij al jaren veel tijd aan het bedenken, vinden en maken van originele cadeautjes. Er is immers iedere maand wel iets te vieren verjaardagen, feestdagen, trouwdagen noem zo maar op. Voor onze naaste familie en vrienden willen wij natuurlijk met iets persoonlijks en origineels aankomen wat niet altijd eenvoudig is. We proberen dit vaak op een creatieve manier voor elkaar te krijgen zodat het cadeau wat we geven echt past bij een persoon.

Toen wij in 2018 oom, tante en moeder werden, was dit natuurlijk een zeer speciaal moment. De kleine wondertjes zorgde voor grote veranderingen voor ons. Daarnaast ging er een heel nieuwe wereld voor ons open. Namelijk de wereld van de baby spullen, speelgoed, luiers, gadgets en nog veel meer. Het aanbod voor baby's is enorm, maar als oom of tante wil je niet met het zoveelste rammelaartje aankomen. Juist voor de allerkleinste wil je iets persoonlijks en iets nuttigs geven. Zo groeide bij ons langzaam het idee om spullen aan te bieden die we op maat kunnen maken zodat het past bij de persoon die het ontvangt. Beginnend bij cadeautjes voor de allerkleinste, omdat de geboorte van een baby een uniek moment is.

Wij willen dan ook niet alleen spullen aanbieden waarvan wij denken dat het leuk is om te krijgen, maar onze missie is om meer mensen te stimuleren om een uniek cadeau samen te stellen. Wij denken dan ook graag mee met onze klanten en helpen hen graag om dat te creëren wat ze leuk vinden.

Wij willen onze diensten dan ook zeker niet blijven beperken tot babyproducten en hopen in de toekomst voor iedere gelegenheid passende cadeautjes aan te kunnen bieden.

 

Meer weten? Stel gerust je vraag