Truien.

Niet precies wat je zoekt? Gepersonaliseerd

Baby trui bedrukken

Wil je graag kersverse ouders verrassen met een leuk, persoonlijk cadeau? Dan is het bedrukken van een trui iets voor jou. Bij Elegante Olifant ontwerpen we truien met de meest creatieve teksten en vormen. Wil je liever een eigen tekst bedrukken? Personaliseer je trui dan met eigen tekst of naam.

Baby trui als kraamcadeau

Een bedrukte trui is ideaal als persoonlijk kraamcadeau. Verras je relatie met een trui met leuke tekst, de naam van de baby of natuurlijk met eigen tekst. Het is niet alleen een leuk en persoonlijk cadeau, maar ook nog eens erg praktisch. Met babykleertjes maak je een moeder altijd gelukkig!

Trui in een cadeaupakket

Denk je nog niet te zijn uitgeshopt met een persoonlijke trui? Kies dan voor een kraamcadeau pakket voor de kersverse ouders. Leuk om samen met iemand te geven. In je pakket kies je naast een trui bijvoorbeeld ook voor een rompertje, ledikant lakentje of één van de vele andere baby accessoires van Elegante Olifant.

Maak eenvoudig een persoonlijk rompertje

Een rompertje personaliseren doe je gemakkelijk in een paar stappen bij Elegante Olifant.

  1. Klik op het product ‘Trui | Met naam’.
  2. Kies de maat en het type trui.
  3. Vul je persoonlijke tekst in en voeg hem toe aan je winkelmandje!
  4. Mocht je een andere stijl willen neem dan vooral contact op!

Kraamcadeau direct opsturen naar de kersverse ouders

Wil je een kraamcadeau direct door de brievenbus naar de kersverse ouders sturen? Geen probleem! Vul bij het afleveradres de gegevens van de kersverse ouders in en wij sturen de trui zonder extra kosten naar de kersverse ouders!

Meer weten over de mogelijkheden?

Bij Elegante Olifant staan we altijd voor je klaar. Stel je vraag via ons contactformulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.